Ik koos voor Architect Noordwijk

Ideeën komen ineens, dan ben ik zo iemand die graag de ideeën wil uitwerken. Ik had dus in gedachten om een Architect Noordwijk in te schakelen voor ons nieuwe huis, wilde graag duurzaam bouwen en veel veranderingen aanbrengen in de ideeën van mijn man. Ik hoopte dat Architect Noordwijk mij (ons) kon helpen.

oasa1

Samenwerking

De ideeën en gedachten tussen mijn man en mij verschillen veel, daarom schakelde ik de Architect in. Misschien waren zijn ideeën en creaties wel een samenvoeging van onze ideeën. Ik stond versteld van hoe mooi en realistisch zo’n persoon een tekening kan maken. De man luisterde eerst naar onze wensen en daarna ging hij aan de slag, wij wilde allebei dat we de ruimtes goed benutten omdat we dan geen ruimtes verspillen. Dit nam hij heel serieus op en daaruit kwamen de tekeningen.

De Architect werkte heel duurzaam en leverde kwaliteit in een korte tijd. Een fijne samenwerking is tot stand gekomen en ik weet zeker dat deze Architectengroep de fijnste groep is om mee samen te werken.

oasa

Aanrader voor iedereen

Of het nou een huis is of een grote ruimte, het moet worden ingedeeld, dit kun je zelf doen als je een beetje creatief bent. Dit kun je ook laten doen door een Architect, er zijn veel verschillende bedrijven, personen en groepen die Architecten aanbieden, toch ben ik er zeker van dat je het beste op de website duurzame-architect.nl kunt kijken. Ik heb er in ieder geval veel plezier van gehad en hopelijk ga jij dat ook krijgen!