Inboedel opkopen

Een tijdje geleden heb ik een nieuw huis gekocht, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om deze te meubileren. Het is ontzettent druk op mijn bedrijf, ik heb niet de tijd om dagelijks door verschillende woonboulevards.  Een inboedel opkopen leek me dan ook een gepaste optie. Zo hoef ik niet naar verschillende winkels om naar meubels te kijken, ook scheelt het heel erg in levertijden. Door het opkopen van een inboedel, hoef ik niet te wachten op verschillende levertijden, maar nu komt alles in een keer binnen.logo (1)

Voor het opkopen van een inboedel ben ik op zoek naar meubels met een landelijke uitstraling. Zelf houd ik erg veel van robuust hout, dit staat mooi bij de oude stijl van mijn huis. De inboedel hoeft niet te beschikken over slaapkamer meubels, deze koop ik toch liever zelf. Ik vind het toch wat frisser als ik gewoon in een nieuw of in mijn huidige bed kan slapen.

Ook in de tuin staan nog geen meubels, dit zou ik dan ook graag mee willen nemen bij het opkopen van een inboedel. In de tuin zou ik graag twee mooie grote loungesets neer willen zetten, een mooie tafel op aan te kunnen eten in de zomer en eventueel nog een leuk bankje om even lekker op te kunnen zonnen.

Als iemand graag zijn meubels aan mij zou willen verkopen en denkt dat u over de inboedel beschikt die ik zoek, dan kunt u gerust even contact met mij opnemen. Weet u een andere persoon of organisatie die zijn of haar meubels graag aan mij zou willen verkopen, dan hoor ik dit ook graag.