Kentekenplaathouder bedrukken als cadeau

Je kan dus je kentekenplaathouder bedrukken met een mooi logo, een kleurtje, noem maar op. Mijn vriendje is zo ontzettend trots op zijn auto. Dit begrijp ik ook wel, hij heeft er hard voor gespaard. Ook verbaast het mij dat ‘ie geen monteur is, hij weet van alles over auto’s en kan er altijd wel aan sleutelen. Zo kan hij weer de nieuwste gadgets hebben. Ik vind het fijn dat hij daar zo mee bezig is, je ziet echt dat hij er plezier uithaalt. Maar goed, omdat hij jarig is, keek ik een beetje rond op het internet en kwam ik op een website waar je de optie krijgt om je kentekenplaathouder te laten bedrukken.

naamloos

Wat is zijn stijl?

Nu weet ik wel wat hij mooi vindt, maar als het over zijn auto gaat, moet ik altijd wat voorzichtiger zijn, omdat hij echt alles zelf wil beslissen. Desalniettemin weet ik zeker dat hij dit ontzettend tof gaat vinden. Ik denk dat ik dus gewoon open kaart ga spelen: dit wil ik geven. Dan kunnen we samen kijken naar een mooi logo of kleurtje of, noem maar op. Dan krijgt hij iets wat hij echt mooi vindt en is zijn auto nog mooier dan dat hij al is. Zijn auto is trouwens 1x kapot gegaan, iets met de bobine. Kon allemaal gerepareerd worden, maar hij was dagen verdrietig. Zo zielig om te zien. Dan zie je echt hoeveel hij om zijn auto geeft. Hij wil hem ook zo vaak mogelijk wassen en verzorgen. Het is echt zijn kindje.

51473_uv2