Kies voor Je Steigertje

Je Steigertje

Het huis van mijn vrouw en mij is echt al heel erg lang niet meer geverfd van buiten en dat is er goed van af te zien. Wij daarom hebben wij besloten dat het toch eens tijd wordt om een nieuw likje verf aan te brengen, dus daarom hebben wij een bestelling geplaatst bij Je Steigertje. Dat is een webshop waar zij allemaal handige dingen verkopen als jij bijvoorbeeld iets moet bouwen, restaureren of verven. Het is namelijk wel zo handig om bij de bovenverdieping van jouw huis te kunnen. Het zou er natuurlijk heel gek uitzien als wij maar tot de helft zouden schilderen. Dan zou een stuk wit zijn en de een ander stuk een geelachtige kleur. Dat wouden wij natuurlijk niet en daarom heb ik laatst een bestelling bij hen geplaatst.

Je Steigertje

Veiligheid gaat boven alles

Door de jaren heen heb ik heel wat vreselijke verhalen gehoord over een stellage die helemaal in elkaar waren gestoord en mensen ernstig gewond raakte. Daarom heb ik ervoor gekozen om bij Je Steigertje wat te bestellen want, van een vriend heb ik gehoord dat zij hele veilige dingen verkopen. Dat vind ik wel zo’n prettig idee, zeker als mijn vrouw en ik er samen op gaan staan. Doordat de producten rechtstreeks uit de fabriek bleken te komen, was onze bestelling al heel snel bij ons geleverd. Dat was fijn want zo konden wij eerder beginnen met de grote klus. Het is elkaar zetten was ook heel makkelijk, samen hadden wij dat zo gedaan.

Je Steigertje