Koop een tafelzeil online met een patroon van steigerhout

Tafelzeil online

Tafels van steigerhout zijn heel erg hip. Ze staan mooi in een industrieel ingericht kantoor maar hebben ook zo hun charme in een woonkamer of tuin. Een nadeel van tafels van steigerhout: ze zijn vaak duur. Koop een tafelzeil online met een motief van steigerhout en je bent een fractie van het bedrag kwijt.

Steigerhout in verschillende kleuren

Tafelzeil online

Het bijzondere aan een tafel van steigerhout is het materiaal. Er worden vaak verschillende soorten en kleuren hout gebruikt die de tafel een robuust uiterlijk geven. Er zijn dan ook online tafelzeilen te koop met een motief van:

  • wit hout
  • donker hout
  • gemengd hout en gemixt met patronen

Welke soort in jouw interieur past, hangt natuurlijk van je smaak af. Een tafelzeil met een uiterlijk van wit hout geeft rust in je woning en creëert een nette look. Donker hout is wat chiquer maar maakt je woning ook weer donkerder. Een gemengde versie is leuk als je graag een bijzonder kleuraccent aanbrengt in je woning. 

Tafelzeil online

Andere designs

Het voordeel van tafelzeil is dat je het gemakkelijk kunt vervangen als je het zat bent. Vind je dat patroon van steigerhout niet zo mooi meer? Dan zijn er talloze andere ontwerpen te vinden online. Bijvoorbeeld in een effen kleur die past bij je vloer of ander meubilair. Of een doorzichtig tafelzeil dat de mooie elementen van de tafel eronder goed zichtbaar maakt. Voor elke smaak is er wel iets te vinden op het wereldwijde web!