Laat de oplevering huurwoning over aan Seniorenhulp Nederland

Ik heb altijd gezegd dat als mijn geliefde opa en oma gingen verhuizen ik ze zal helpen met de oplevering huurwoning. De oplevering huurwoning kan best een klusje zijn en daarom dacht ik altijd dat het makkelijk zou zijn om het aan de (klein)kinderen over te laten. Dit bleek echter niet zo te zijn. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in de oplevering van huurwoningen en helpt dan ook jouw opa en oma hier graag bij.

seniorenhulp 3

Dienstverlening

Seniorenhulp Nederland biedt een uitgebreide dienstverlening als het gaat om de oplevering van een huurwoning. Wanneer je een dagje ouder bent kan dit een hele klus zijn. Ze helpen van begin tot eind en je hoeft zelf helemaal niets te doen. De oplevering van een huurwoning kan meer gedoe zijn dan de bedoeling is,en het is dan ook helemaal geen verkeerd idee om deze verantwoordelijkheid uit handen te geven. Wat Seniorenhulp Nederland precies voor je doet is:

  • De selectie en het transport van bruikbare goederen
  • Het afvoeren van onbruikbare goederen via officiële kanalen
  • Het verwijderen van vloerbedekkingen, zoals tapijt, laminaat, parket en onderlagen
  • Schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken
  • Het demonteren van niet-originele zaken (denk aan schroeven, lampen en gordijnen)
  • De uitvoering van herstelwerkzaamheden

Dit is dus alles wat er komt kijken bij de oplevering van een huurwoning. Alle zorgen zijn uit handen genomen en opa en oma kunnen lekker zorgeloos van hun nieuwe woning gaan genieten!

seniorenhulp 4