Laat jouw sauswerk doen door HPM!

Sauswerk kan een rottige klus zijn om zelf te doen, en ik heb het daarom ook laten doen door een bedrijf. Het schilder- en sauswerk heb ik van begin tot eind met een gerust hart over kunnen laten aan de specialisten van HPM. Ik ben klantvriendelijk, snel en goed geholpen. Mijn muren en plafond zien er weer fris en mooi uit en ik kan weer even vooruit met een mooie muur waar net is geschilderd!

 

Van begin tot eind

Wat een voordeel is aan HPM is dat zij alles van begin tot eind voor je kunnen verven. Zo kunnen ze sommige objecten indien nodig voor behandelen, en indien nodig ook kitten of schuren. Zo nemen ze je alle zorg uit handen en hoef jij alleen maar te wachten tot dat jouw muur weer mooi is geschilderd. Omdat er alleen vakmannen in dienst zijn bij HPM weet je zo zeker dat het werk goed en netjes gebeurd.hpm 3

Winter tarieven

Een ander voordeel aan HPM is dat er in de winter speciale tarieven gelden. Deze zijn geldig van half november tot en met half februari. Dit geldt voor al het binnen schilderwerk. Bovendien kan je je gratis laten bellen om te overleggen en eventueel een afspraak te maken. Heb jij dus een zomer gehad waarbij de zon jouw ver op de muur verkleurd heeft? Aarzel dan niet een neem contact op met HPM, en profiteer van de winter tarieven!