Laat uw woning ontruimen door Seniorenhulp!

Mijn moeder is afgelopen maand alweer zestig jaar oud geworden! Nu zij weer een dagje ouders is vond zij het tijd om te gaan verhuizen naar een kleine appartementje. Simpelweg omdat zij haar tuin en woning niet meer kon onderhouden door haar verslechterde conditie. Zodoende ben ik voor opzoek gegaan naar een extern bedrijf in woning ontruimen. Maar waar kon ik deze aanbieder vinden? Vandaar de keuze om een kijkje te nemen op het internet. Uiteindelijk belandde ik via het internet op de website van een zeer interessante aanbieder genaamd: Seniorenhulp. Seniorenhulp is namelijk een erkend bedrijf in woning ontruimen voor senioren. Daarnaast zijn de gehanteerde prijzen zeer voordelig en ook worden er vele diensten verleend door Seniorenhulp. Zie hieronder de werkzaamheden die Seniorenhulp uitvoert tijdens het opleveren en ontruimen van een woning:

  1. Het transport van bruikbare goederen
  2. Het transport van niet bruikbare goederen die milieuvriendelijk worden verwerkt
  3. Het verwijderen van tapijt, vloerbedekkingen en dergelijke
  4. Schoonmaakwerkzaamheden
  5. Demonteren van niet originele zaken aan uw woning
  6. Uitvoering herstelwerkzaamheden

Oplevering huurwoning

Seniorenhulp ingehuurd!

Na het zien van al deze informatie op de bovenstaande website, nam ik samen met mijn moeder het besluit om Seniorenhulp in te huren. Binnen vijf werkdagen was de gehele woning ontruimd en er was voldaan aan alle eisen van de makelaar. Dezelfde week is mijn moeder over verhuisd naar haar nieuwe appartementje waar zij nu woont!

Wanneer u opzoek bent naar een geschikt bedrijf in het net opleveren en ontruimen van woningen? Bekijkt u dan de website van Seniorenhulp eens of neem onmiddellijk contact op!

Seniorenhulp