Landelijke buffetkasten: kolossale aankleding

Landelijke buffetkasten zijn denk ik wel de bekendste stijl buffetkasten die er zijn. Maar ook binnen deze stijl kan er veel afwisseling voorkomen! In deze blogposts zal ik je een aantal stromingen laten zien binnen de landelijke buffetkasten.

Bastiaan

Deze grote buffetkast Bastiaan is een prachtig exemplaar. De kast bestaat uit twee delen, namelijk een boven en een onderkast. De bovenkast van de buffetkast Bastiaan heeft 6 deuren. De onderkast beschikt over 4 deuren, 14 laden en 2 bolle kleppen.
Het mooie aan deze buffetkast, is dat de Bastiaan handgemaakt en handgeschilderd is. Dit creëert een warme en landelijke sfeer in huis. Deze grote buffetkast is 225cm hoog en 300cm breed.

De Bastiaan behoort tot een van de basis stromingen binnen de landelijke buffetkasten. Hij is heel herkenbaar en authentiek.

Amanda

Dit op ambachtelijke wijze vervaardigde cabinet is met de hand afgewerkt in oudwit en voorzien van schaduw patina, gecombineerd met oud, vergrijsd grenen. Het cabinet is 140 cm breed en voorzien van 4 deuren en 5 laden.
Meubelcollectie Amanda wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit deels hergebruikt grenen. De meubelen worden met de hand afgewerkt in oudwit en voorzien van schaduw patina, gecombineerd met oud vergrijsd grenen. Het geleefde hout en het mooie sluitwerk geeft dit woonprogramma haar charme in een romantische, landelijke sfeer. De Amanda behoort tot een jongere stroming binnen de landelijke buffetkasten. Zij heeft een aantal moderne invloeden, zoals het gebruik van vintage uitziende deurtjes.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de overige mogelijkheden voor buffetkasten? Neem dan snel eens een kijkje op Yels.nl, en begin uw ontdekkingstocht vandaag nog!