Led spots in de keuken, handig en mooi

Let spots worden steeds vaker gebruikt om de keuken te verlichten. Logisch natuurlijk, led lampen hebben heel veel voordelen. Ben jij van plan om binnenkort jouw keuken te verbouwen, of wil je simpelweg nieuwe verlichting in de keuken? Dan zijn led spots keuken de beste optie voor jou.

Led spots keuken komen in verschillende vormen en maten, en hebben verschillende eigenschappen. Om er voor te zorgen dat je de juiste led spots keuken gebruikt is het slim om eerst een lichtplan te maken. Hiermee richt je de ruimte op papier in zodat je weet welk type verlichting waar komt.

Let bij het kopen van led spots wel op dat je niet teveel betaalt voor hoge kwaliteit led lampen. Veel fysieke winkels rekenen namelijk veel meer dan nodig is. Ben je op zoek de beste led spots keuken voor de beste prijs; Euroledshop!

Led spots besparen geld

Er zijn veel verschillende soorten led spots voor in de keuken. Ieder van hen heeft echter het voordeel dat ze vele malen beter zijn dan vergelijkbare andere lampen. Led lampen verbruiken namelijk veel minder energie dan normale lampen. Niet alleen werken ze op een lager wattage voor dezelfde hoeveelheid stroom, ook gaat er vele malen minder energie verloren bij de omzetting van stroom naar licht. Hierdoor worden led spots ook nauwelijks warm.

Dit alleen al kan veel energiekosten besparen, een led lamp is tot wel 80% zuiniger dan een normale lamp. Maar wist je dat een led spot keuken nog veel meer geld kan besparen? Een gemiddelde led lamp gaat tot wel 40.000 branduren mee. Dit is 6x langer dan andere lampen. Dus niet alleen zijn ze vele malen zuiniger, in de tijd dat je één led lamp gebruikt had je 6 andere lampen nodig gehad.

Niet alleen bespaart dit veel geld dat je aan nieuwe lampen en elektriciteit kwijt was geweest, het is ook nog eens vele malen beter voor het milieu. Je hebt namelijk minder afval, maar verbruikt vooral minder energie.

 

Led spots keuken met sensor

Sommige mensen willen graag iets speciaals in hun keuken. Led verlichting kan hier dan net de kers op de taart zijn. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van led spots met een sensor. Deze zal afgaan op beweging. Als je deze lampen gebruikt hoef je in de avond alleen maar de keuken in te lopen, vervolgens zullen de lampen vanzelf aangaan.