LED tuinverlichting

Goede tuinverlichting hoeft helemaal niet duur te zijn, als je kiest voor LED. LED tuinverlichting is duurzaam en goedkoop. De lampen gaan echt heel erg lang mee. Het is daardoor een prima alternatief voor de traditionele verlichting.

Hoe lang gaat LED tuinverlichting mee

De levensduur van een gloeilamp is gemiddeld 1000 branduren, van een halogeenlamp gemiddeld 3500 uren en van een spaarlamp gemiddeld 7500 branduren. De meeste LED lampen hebben een levensduur van maar liefst 50.000 branduren! Als je LED tuinverlichting koopt staat het aantal branduren erbij vermeld. Als je een lamp veel aan en uit doet, gaat de lamp korter mee.

Koop LED tuinverlichting bij een expert

Als je kiest voor LED tuinverlichting is Lightexpert.nl een goede keuze. Zij hebben zich gespecialiseerd in LED verlichting en kunnen je daarom deskundig adviseren. Het is een online webshop met een divers aanbod aan tuinverlichting. Je kan er terecht voor allerlei soorten tuinverlichting in diverse soorten, maten en kleuren. Zij verkopen ook accessoires zoals bijvoorbeeld bewegingssensoren of speciale kabels en ook hebben zij lampen die op zonne-energie werken.

Het toepassen van LED tuinverlichting

LED tuinverlichting kan je gebruiken om een looprichting aan te geven door bijvoorbeeld grondspots te plaatsen naast het tuinpad. Je kan een bijzondere plek in je tuin meer cachet geven met prikspots. Denk hierbij aan een vijver of een terras. Daarnaast kan je tuinverlichting ook gebruiken om redenen van veiligheid. Dan zijn bewegingssensoren handige attributen.

Wil je meer weten?

Kijk dan eens rustig rond op de website van Lightexpert.nl bij tuinverlichting. Laat je adviseren door echte experts. Bel of mail hun klantenservice.