Lichtkoepel met dakbetreding besteld bij www.lichtkoepels.info

vlakke_lichtkoepel_2Een dakterras vind ik zelf echt geweldig. Vooral in de zomer hou ik er van op het dakterras te zitten, maar helaas had mijn nieuwe huis geen dakterras. Zelf ben ik best wel handig en daarom heb ik een dakterras gemaakt op het dak van mijn huis. Het dakterras was bijna af maar ik moest nog een functionele manier bedenken om goed op het dak te kunnen komen.

Lichtkoepel

Nadat ik het internet had afgezocht naar goede oplossingen kwam ik terecht bij www.lichtkoepels.info. Op de website van www.lichtkoepels.info kon ik heel erg makkelijk een lichtkoepel bestellen met dakbetreding. Voor mij was dit de ideale oplossing, omdat ik op deze manier ook extra licht in mijn huis kon krijgen.

lichtkoepel_dakbetredingOmdat dit mij een heel goed idee leek heb ik een aannemer ingeschakeld die de lichtkoepel zou kunnen plaatsen. Samen met de aannemer heb ik gekeken naar de mogelijkheden en welke afmetingen bij het dak zouden passen. Toen ik alle informatie had heb ik de lichtkoepel heel erg makkelijk via het internet besteld. Het betalen en bestellen ging heel erg snel.

Toen de lichtkoepel binnen was gekomen heb ik de aannemer gebeld dat hij aan het werk kon en daarom is hij aan de slag gegaan. Het plaatsen van de lichtkoepel was niet zo makkelijk als ik dacht, maar binnen een dag zat de lichtkoepel er op.

Nu kan ik heel erg makkelijk via de lichtkoepel het dakterras betreden. Met de lichtkoepel ben ik heel erg tevreden en ik ben al aan het overwegen om op een andere plek in het huis ook een lichtkoepel te plaatsen!