loodgieter Haarlem voor al uw storingen

Je kent het wel. Zit je op een avond lekker (samen) op de bank, begin je in eens te merken dat het kouder wordt in huis. Dus ga je even kijken naar de thermostaat, maar die staat gewoon op 21°C! Hoe kan dit nou? Het warme water raakte ook langzaam op, en dan begint het belletje te rinkelen.. Het is toch niet de CV-ketel? Ja dus! Gelukkig was daar loodgieter Haarlem!

cv-ketel

Eén belletje was genoeg

Na wat zoeken op het internet met de zoekterm loodgieter Haarlem kwam ik uit op de bovenstaande website. Na even de website bekeken te hebben, die er trouwens overzichtelijk en modern uitziet, ben ik te weten gekomen dat één van de drie vestigingen bij mij in de buurt zat. Ik heb gebeld met de 24/7 Spoedlijn service, omdat het vrij laat in de avond was. Ik had het probleem voorgelegd, en meteen werd mij gezegd dat er een monteur onderweg was. Wat fijn! Niet heel lang daarna ging de deurbel, het was de monteur. Deze man heeft op zolder gekeken of hij eventueel de huidige cv-ketel kon repareren. De monteur wist me te vertellen dat het probleem wel te repareren was, maar omdat de cv-ketel zodanig oud was, dat het niet lang zou duren voordat er een ander probleem naar voren zou komen.

loodgieter

Tijd voor een nieuwe

Dus we hebben de overweging genomen om een andere cv-ketel te nemen. Deze hadden ze gelukkig op voorraad liggen, dus kwamen ze de dag erop de nieuwe HR ketel plaatsen. Keurig werk en een superservice voor een voordelige prijs!

 

service