Loodgieter Zeist is er voor ons!

loodgieterVandaag ga ik het hebben over loodgieter Zeist. Ik ben namelijk erg lang opzoek geweest naar een goede loodgieter maar ik wist niet waar ik deze kon vinden. Ik vind het zelf erg belangrijk dat mijn cv ketel bijvoorbeeld goed onderhouden wordt. Dit was bij mij dus niet het geval en daarom heb ik pas geleden een nieuwe moeten kopen.

Ik kocht dus een niewue ketel, ik had alleen geen idee hoe ik deze moest installeren en plaatsen. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een goede loodgieter. Ik wilde er een vinden omdat hij de ketel dan zou kunnen plaatsen en verder zou hij de ketel ook regelmatig kunnen controleren en onderhouden. Hierdoor zou ik niet weer een nieuwe moeten kopen en dat leek mij wel een fijn idee. Ik vroeg vervolgens aan een vriendin of zij nog een goede loodgieter kende en zij vertelde toen over Loodgieter Zeist, over dit bedrijf was zij namelijk erg tevreden en volgens haar is dit een echte aanrader. Ze gaf me de links van de site en ik nam meteen een kijkje.vadeka

loodgieter zeistAlles is geregeld!

Op de site zag ik het telefoonnummer staan en ik besloot meteen om te bellen. Een dag later werd mijn aankoop al geplaatst en alles is nu al geregeld. Dit laat zien dat dit bedrijf goede service aanbiedt. We hebben ook al een afspraak gemaakt voor een eerste onderhoudsbeurt/ controle. Ik ben erg blij met mijn keuze.