Matgroep: voor als je innovatie en expertise nodig hebt

Bij www.matgroep.nl heb je de unieke mogelijkheid om via veilige en innovatieve producten je eigen bedrijf naar grote hoogten te brengen! Matgroep biedt namelijk drie verschillende soorten producten en diensten aan, die allemaal kunnen genieten van de expertise die het bedrijf biedt. Deze drie verschillende soorten producten en diensten bestrijken droge afbouw, comfortplafonts en veiligheidsruimten. Droge afbouw wordt voornamelijk gebruikt in de vorm van oplossingen voor brand-, geluids- en inbraak problemen. Comfortplafonds kunnen worden ingezet om een aangenaam klimaat te creëren in een gebouw. Veiligheid komt onder meer tot uiting door veiligheidswanden die een zeer hoog niveau hebben.

Afbouw: zeker zijn van je gebouw

We bespreken de drie categorieën hier op een meer verdiepte manier. MAT afbouw komt veel tot uiting in metalen stud wanden. Deze worden gebouw door middel van koudgevormde stalen profielen, isolatiemateriaal (waar nodig) en gipskartonplaten. Deze eigenschappen zijn licht van gewicht en daardoor kunnen er allerlei verschillende vormen worden gemaakt. Deze techniek wordt onder meer toegepast in de bouw: van woningen, fabrieken, etablissementen en kantoren. De profielen die gebruikt worden hebben een verschillende vorm. Deze wordt aangepast op hetgeen dat u nodig heeft en hetgeen van toepassing is op uw pand.

Comfort en veiligheid: essentieel en relevant

De klimaatplafonds die ook tot de expertise van Matgroep behoren zijn tevens gemaakt van gips en metaal. Deze zijn zo gemaakt zodat je zelf kan bepalen hoeveel koud of warm water er doorheen stroomt. Zo heb je totale controle over het interne klimaat van je huis of kantoor. Als het gaat om veiligheid, is Matgroep bijvoorbeeld gespecialiseerd in inbraakwerende wanden. Het unieke van deze wanden is dat deze worden aangeboden op een manier waarop doorvoeringen gewoon toegepast kunnen worden. Dit is erg uniek en komt niet veel voor bij andere aanbieders. Zo zie je dat Matrgoep beschikt over de nodige oplossingen over projecten als afbouw, klimaatplafonds en veiligheid!