Meerdere goede opties voor je huis snel verkopen

Ik vind het zonde dat mensen nog steeds vastzitten in een oud denkpatroon dat inmiddels al lang en breed ingehaald is, zelfs achterhaald is. Waar mensen trachten tot hun huis snel verkopen en het hen niet lukt, dan komt dat doordat zij nog steeds denken in de standaard patronen van het verkopen van je huis via een makelaar en aan een ander persoon. Inmiddels heb ik de ervaring van hoe dat op beide fronten compleet anders kan en ben ik daarover zeer tevreden. Vandaar dat ik me bedacht ook anderen onder te dompelen in deze nieuwe wereld van je huis snel verkopen. Je hebt namelijk helemaal geen makelaar nodig, en bovendien kost die alleen maar geld. Je kunt het net zo goed alleen af, als jij tenminste maar actie onderneemt en je zelf contact opneemt met vastgoedmaatschappijen met de vraag of zij een bod op je huis willen uitbrengen. Dat brengt me gelijk op het volgende punt, namelijk dat je helemaal niet aan een ander persoon hoeft te verkopen, dit kan net zo goed aan een andere organisatie zijn. De mensen zien niet dat er nog zoveel meer opties voor hen open liggen dan ze in eerste instantie zien.

1.1-Voorzijde 889_groot1

Je huis verkopen kan zoveel sneller dan je denkt

 

Wil je je huis verkopen, en bij voorkeur ook een beetje snel? Dan loont het echt om buiten de gebaande paden te denken, die leveren je namelijk over het algemeen niet zoveel op en zeker niet in dit geval, als je er haast mee hebt. Ik weet dit omdat ik wel naar alternatieven moést kijken voor de particuliere markt en ik erachter kwam dat die helemaal zo gek nog niet waren. Zo heb ik zelf contact opgenomen met enkele vastgoedmaatschappijen met de vraag of zij misschien een bod wilden uitbrengen op mijn huis. Van al die organisaties bleek Hooghuys voor mij het voordeligst te zijn en dus ben ik met hen in zee gegaan. Let wel: dit vond allemaal plaats twéé dagen nadat ik de vraag had uitgezet. Je huis verkopen wordt op deze manier een echt heel ander proces dan wanneer je het aan de markt overlaat. Particulieren reageren nou eenmaal veel trager dan bedrijven, puur omdat het niet zakelijk is. Bovendien heb je hier niet met een tussenkomst door een makelaar te maken en ook dat maakt het proces veel trager, en dat terwijl wij gewoon bij de notaris alles onderling hebben kunnen regelen.