Met de hulp van lichtstraat Brabant werd de klus toch nog geklaard

logo-small1Laatst kreeg ik een opdracht binnen voor de verbouwing van een pand, waaronder een lichtstraat. Nu houden wij alles het liefst zelf in de hand, maar helaas hebben wij hier niet de know-how van. Omdat wij in het verleden al eens samen hadden gewerkt met Lichtstraat Brabant, adviseerde ik deze aan haar. Ik wist dat zij een achtergrond hadden met werkzaamheden rondom het uitvoeren van een lichtstraat. Zij zijn gespecialiseerd in velux vensters die te koppelen zijn tot lichtstraat. Mijn vriend was verantwoordelijk voor de verbouwing binnen het pand en zij voor de lichtstraat. Wel was ik benieuwd of de klant tevreden was met de diensten van Lichtstraat Brabant. Ik had haar dan ook gevraagd naar een reactie en of ik deze op mijn blog mocht plaatsen, dit vond zij geen probleem.

Wat zij hebben betekent voor hun

Ik kreeg een uitgebreide reactie via de mail over de diensten die het bedrijf verleend had. In de reactie werd verteld dat zij een deskundig advies had gekregen en de situatie duidelijk in kaart werd gebracht. Er werd onder andere besproken om welke vorm, afmeting en toepassingsmogelijkheden het ging. Ze was ook zeer te spreken over de prijs. Deze had ze niet letterlijk benoemd maar wel dat het zeer mee viel. Vooral omdat het ging om elektrische bedienbare ramen met climate control. Zij was zeer te spreken en bedankte mij dan ook voor het advies.

21082012339-bijgewerkt-Kopie

De reden waarom ik dit onderwerp met jullie deel is omdat expertise voor zoon klus moeilijk te vinden is. Wanneer jullie een lichtstraat willen bouwen of verbouwen raad ik het aan om eens contact op te nemen met Lichtraten Brabant. Heb jij positieve of negatieve ervaring over dit onderwerp, geef dan graag even een comment.

01112011109-Kopie1