Met een terraskachel brengt u sfeer in de tuin

Flameheater-product-terrashaardDe zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal ’s avonds in de tuin gaan zitten. Als het later op de avond wordt is het fijn als er nog warmte en licht buiten is. Met een terraskachel heeft u het allebei. Een terraskachel, ook wel eens tuinhaard of sfeerkachel genoemd, past in iedere tuin en is gegarandeerd een sfeermaker. U zult langer in de tuin genieten; er lijkt geen einde aan het zomerseizoen te komen.

Hoe ziet een terraskachel er precies uit?

Als u op zoek bent naar terrasverwarming komt u verschillende termen tegen. Natuurlijk is er allereerst het onderscheid tussen heaters en kachels. Heaters hebben vaak maar een beperkt bereik en geven nou niet echt sfeer aan de tuin. Een kachel in de tuin doet dit wel. U kunt hierbij kiezen uit een tuinhaard of tuinkachel. Een tuinhaard is te vergelijken met een open haard. Voor deze manier van terrasverwarming is dus veel hout nodig. Als alternatief is een sfeerkachel vaak beter: hiermee ontstaat er meer warmte en hoeft u minder vaak extra hout toe te voegen.

Volop keuze

Het voordeel van online winkelen wordt al snel duidelijk als u op zoek gaat naar een mooie terraskachel. Het aanbod op internet is reuze groot. Tik het gewenste model in en je krijgt gelijk talloze opties voor handen. Op deze manier wordt het wel heel eenvoudig om geschikte terrasverwarming te vinden.

Sfeer en warmte in één

Een authentieke houtkachel is een echte aanwinst voor elke tuin. Kachels worden al eeuwen gebruikt om zowel sfeer als warmte te creëren. Bent u op zoek naar terrasverwarming, dan kunt u kiezen voor moderne modellen, maar ook voor kachels met een authentiek karakter. In beide gevallen kunt u rekenen op een schone manier van verbranden waar u lekker warm van wordt, zonder last te hebben van vuurspetters.