Met rookglas verlicht je je interieur met zachtheid en mysterie.

Glas is een delicaat materiaal dat elegantie en lichtheid in elke kamer in huis brengt. Over het algemeen zijn glazen lampen te combineren met alle materialen en moderniseren ze gemakkelijk een interieur. Transparant, opaline, gerookt,… Het glas kan in verschillende versies geweigerd worden.

Het licht getinte rookglas verspreidt een zacht licht en zorgt zo voor een warme sfeer in je interieur. Gerookt glas is ook een beetje een mysterie, stoer en chic genoeg om een ​​echte stijl te creëren!

Onder de verschillende design lampen in rookglas bieden de Scandinavische ontwerpers vaak een grote collectie lampen. Hun producten creëren een Scandinavische  en tijdloze sfeer. De unieke kwaliteit van gerookt glas zorgt ervoor dat het licht enigszins wazig wordt naargelang de mate van ondoorzichtigheid. Genoeg om een ​​unieke sfeer te creëren in je interieur.

Een rookglas hanglamp wordt over de hele wereld erkend. Ze zijn bedacht door internationale ontwerpers en hebben talloze prijzen gewonnen in prestigieuze ontwerpwedstrijden. Rookglas hanglampen kleden een woonkamer, slaapkamer of kantoor aan dankzij het strakke design. De verschillende donkere kleuren getint glas zorgen voor een delicate sfeer.

De rookglazen lampen brengen, naast een zacht licht, een subtiel vleugje kleur in je interieur. Het getinte glas lijkt inderdaad enigszins wazig te zijn. Het zijn meer dan lampen, het zijn echte decoratieve objecten met een ontwerp dat zowel eenvoudig als verfijnd is. Elegante, rookglazen lampen zorgen voor een verfijnde toets. Kies tot slot voor een ongebruikelijke zwarte kleur als het gaat om een rookglas hanglamp. Het zwarte rookglas verspreidt dit zo bijzonder gedempte licht. De hanglampen onthullen ook indrukwekkende details die in het glas zijn uitgehouwen. Aan en uit, het zijn echte kunstwerken! Ze zijn licht gekleurd en verspreiden een zacht licht voor een warm interieur vol leven. Twijfel niet om te kiezen voor rookglas!