Mijn eigen muurstickers ontwerpen

Het wordt voor ons allemaal te makkelijk gemaakt als het gaat om het decoreren van je eigen huis door te kijken wat de mogelijkheden zijn om je eigen muurstickers te ontwerpen. Nu dat ik het zelf heb uitgezocht hoe dat het precies in ze werk gaat om de muurstickers te maken zoals ik het zelf hebben wil ben ik er ook achtergekomen dat de kosten die eraan verbonden zitten net zo laag zijn als dat ik een standaard muurstickers uitzoek ik de winkel. Zo blijft het voor me eigen heel erg leuk om muurstickers te ontwerpen en ze dan te bestellen zodat ik ze zonder problemen bij mij thuis op de muren kan plakken. De kosten die eraan verbonden zitten om zelf ook de muurstickers te ontwerpen bij Plak het zelf zijn in mijn ogen erg laag vooral vergeleken met het feit dat je de muurstickers helemaal vanaf het begin ontwerpt en dat je eigenlijk alleen maar te maken krijgt met de fabriek wanneer je definitief de keuze heb gemaakt om ze te laten drukken bij Plak het zelf. Ik geniet er nog steeds van dat ik gewoon mijn eigen unieke muurstickers heb mogen ontwerpen bij Plak het zelf.

Een unieke paar muurstickers laten drukken

 

Ik ben zelf al een lange tijd op zoek naar de beste website waarbij ik mijn eigen muurstickers kan laten bedrukken hoe dat ik het hebben wil. Nu dat ik weet dat je bij Plak het zelf echt alle muurstickers zo kan ontwerpen hoe dat je het zelf wilt ben ik gelijk wezen kijken bij hun op de website naar de eventuele aanbiedingen die er waren en kwam er al snel achter dat ik het veel eerder had moeten doen. Doordat Plak het zelf de muurstickers zo goedkoop aanbied om ze te ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk bij hun te regelen zodat ik alles in een keer kan laten bezorgen maar dat ik er ook voor kan zorgen dat de muurstickers die ik zelf heb gemaakt ook voor iedere kamer bij mij anders is. Zo wordt het wel heel erg leuk gemaakt voor iedereen en kan je de gekste dingen bedenken die je bij Plak het zelf als muurstickers kan ontwerpen. Ik heb namelijk mijn eigen muurstickers bij ze ontworpen en was er meteen verbaasd over dat het de volgende dag alweer binnen was en dat ik gelijk kon beginnen met het vast plakken aan de muur.

 glasfolie-kantoor-logo-200x150 glasfolie_huisnummer-200x150