Mijn glazen deurluifel: comfort en klasse tegelijkertijd

Begin dit jaar heb ik een glazen deurluifel laten plaatsen. Tot voor kort spatte de regen constant tegen mijn houten voordeur. Het gaf maar een slordige indruk. Nu deze luifel geplaatst is, blijft de deur netjes. Bovendien ben ik iemand die vaak achter mijn sleutels moet zoeken als ik thuiskom. Vroeger stond ik in de regen te zoeken. Nu, met de luifel, kan ik rustig mijn tijd nemen. Ook bezoekers hebben al opgemerkt hoe comfortabel zo’n luifel wel is. En hij ziet er bovendien nog mooi uit ook. Ik heb gekozen voor een glazen luifel in een hedendaagse stijl met een gebogen vormgeving. Dit is echt topklasse! 

Een luifel geeft allure aan de gevel

Doordat mijn luifel van glas is, is hij vrij discreet. En toch, door de mooie gebogen lijnen, geeft hij extra cachet aan mijn huis. Het elegante witte frame gaat perfect met mijn deuren en ramen. Het is alsof mijn hele voorgevel een make-over heeft gekregen. De installatie gebeurde heel snel na de bestelling. De afwerking is perfect in orde, ik heb hier geen enkele opmerking over. Ik ben heel tevreden. Nu sta ikzelf en mijn bezoekers in het droge, mijn voordeur zal veel langer meegaan en mijn huis straalt klasse uit. Ik mag gerust zeggen dat deze glazen deurluifel een meerwaarde is voor mijn woning.