Mooie Glasfolie vind u bij windowdeco

Glasfolie

Persoonlijk vind ik het zelf erg leuk om dagelijks mijn woning meer sfeer te geven, maar hoe ? Dagelijks bekijk ik de mogelijkheden waar ik mijn woning meer sfeer kan geven. Zodoende kwam ik afgelopen week op het idee om mijn ramen te bedrukken. Simpelweg omdat ik vele grote ramen heb maar deze waren alle hartstikke kaal. Ikzelf had al enige ervaring met Glasfolie vandaar de keuze opzoek te gaan naar een aanbieder in deze folie.

Natuurlijk bekeek ik het internet in deze. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij Glasfolie van windowdeco. Op de website van deze aanbieder had ik de mogelijkheid om een eigen ontwerp folie te laten maken. Het leek mij erg leuk om een aantal bloemen ontwerp te gaan maken. Na een dag of twee bezig te zijn geweest met het maken van een aantal leuke ontwerpen waren deze eindelijk klaar. Dezelfde dag verstuurde ik de ontwerp dan ook naar windowdeco!

Windowdeco

Kwaliteit en service

Een dag of drie later na het versturen van de ontwerpen werd de folie al bij mij thuis afgeleverd. De verpakking was goed en de folie is zonder enige  schade bij mij thuis aangeleverd. Over de kwaliteit van de folie ben ik ook zeer te spreken, want na het plaatsen van de folie heb ik de stevigheid gecontroleerd. Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat de kwaliteit en service van windowdeco top is!

Wilt u uw ramen opvrolijken? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Feest