Mooie LED lampen bij lamp direct

Afgelopen week was mijn keuken toe aan nieuwe verlichting. In mijn keuken had ik een halogeen lamp. Alleen heb ik gehoord dat ik deze lampen beter niet kan gebruiken. Daarom ben ik opzoek gegaan voor LED lampen. Het schijnt dat dat LED verlichting 25 keer langer meegaat dan halogeen. Ook bespaar je tot wel 80% energie. Al genoeg redenen dus om LED licht te kopen. Alleen wist ik nog niet waar ik dit zou moeten kopen. Ik ben gaan kijken op het internet, maar daar is zoveel keuze dat het moeilijk is om te kiezen. Ik zou ook niet weten welke van die tientallen sites de beste is.

Erg goede service en mooie lampen

Daarom vroeg ik aan mijn broer, die in de bouw zit, of hij wist waar ik LED licht moest kopen. Hij had toevallig wel een idee. Hij kende namelijk iemand die ook LED had gekocht bij deze site. De website is lampdirect.nl. Ik ben gaan kijken op de site en er was een erg groot assortiment aan verschillende soorten lampen. De prijzen waren laag en ik zag dat er  vijf jaar garantie zat op de lampen. Ondertussen had ik besloten om een lamp aan te schaffen. Al snel kreeg ik mijn lamp. Ook kon ik alles makkelijk installeren. Ik ben erg tevreden met de service en de producten van lamp direct. Ik adviseer jullie dan ook om even hier te kijken mocht je geïnteresseerd zijn in LED lampen!