Muurschilderingen, niet alleen voor binnen maar ook voor buiten

Vandaag laat ik een tip achter dat gaat over muurschilderingen. Sinds ik niet meer thuis woon zijn mijn ouders verhuist. Zij hebben een leuk huisje aan de rand van het bos gekocht en hier een erg mooi en gezellige tuin waar wij met de hele familie graag op een zomerdag komen vertoeven. Mijn ouders hoeven niet meer op vakantie met dat heerlijke zwembad die nu in de tuin staat. Wat heeft dit nu met een muur te maken? Alles, door een beetje een vakantie sfeer te creëren is Paul Dekkers (de kunstenaar) bij mijn ouders geweest, en heeft de saaie en kale muur van garage- schuur volledig een metamorfose gegeven. Ik heb een voorbeeld er bij gedaan zodat je direct een indruk krijg van wat ik bedoel. Dankzij deze mooie schildering is het net alsof je in Spanje terecht bent gekomen.

 

Aan te raden om de creativiteit en perfectie

Paul Dekkers maakt niet alleen muurschilderingen voor buiten, maar ook voor binnen. De creativiteit die deze man bezit is eindeloos. De reden dat dit blog absoluut niet mocht ontbreken op mijn site is omdat je hier voor de styling van je woning absoluut aan je trekken komt. Bijvoorbeeld een kinderkamer die je kunt omtoveren tot een sprookjesparadijs. Een mooie en gezellig restaurant die een rustige maar robuuste uitstraling heeft dankzij de mooi schilderingen. Enfin, ik kan eindeloos ideeën benoemen. Maar als je zelf op de site kijkt zal je direct snappen wat ik bedoel. Als iemand mij vraag of ik een goede kunstenaar ken, dan zeg ik ja natuurlijk! En verwijs ik direct door naar deze site.