Muurstickers: als alternatief voor behang

Ik was laatst erover na aan het denken om wellicht muurstickers aan te brengen in de kinderkamers van mijn dochters. Het laat de boel tot leven komen. Om inspiratie op te doen heb ik daarom al een aantal websites bezocht met inspiratietips. Zo werden er bijvoorbeeld de ideeën geopperd om sprookjesfiguren of anderszins figuren in het interieur aan te brengen. Mijn dochters zijn hier beiden zeer enthousiast over. Voor hun liever vandaag dan morgen. Daarnaast las ik ook over een andere mooie manier om muurstickers te gebruiken, namelijk als kerstdecoratie. Met kerst maken er met z’n allen altijd een groots feest van. De gehele familie brengt dan de Kerst bij  ons thuis door. En als fervent kerst liefhebber wil ik er elke kerst weer iets leuks van maken. Ik heb de kerstboom al opstaan. Ook weet ik precies wat er voor het avondeten klaar staat. Maar, er ontbreekt nog iets: de kers(t) op de taart. En die kers op de taart vond ik in de ideale kerstdecoratie, namelijk muurstickers met kerst taferelen. Wat vinden jullie hiervan? Zijn er ook andere lezers die ervaring hebben met het opbrengen van muurstickers? Zo ja, dan verneem ik graag je verhaal. Fijne feestdagen alvast.

thumbs_full-color-folie-print-muurstciker6-IMG_3680 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting