Lichtkoepel op mijn huis

Ik heb het altijd al ontzettend mooie gevonden, een lichtkoepel. Toen ik het een maand geleden voorstelde aan mijn partner hebben we er voor gekozen om het toch te doen, een lichtkoepel plaatsen op ons dak. Ik vond het mooi en wilde het graag, omdat het huis er een stuk lichter van wordt en het je huis een heel ander gezicht geeft.

lichtkoepel 2

Lichter

Ik vind licht in mijn huis heel belangrijk en heb daarom ook mijn muren allemaal in lichte kleuren. In mijn huis bleef de belichting alleen niet hoe ik het wilde hebben, en daarom kwam ik op het idee om een koepel op het dak te laten plaatsen. Ik wilde dit graag in de keuken, omdat deze maar één raam heeft, en ik dus altijd met kunstmatig licht werk. Ik wilde ook graag een koepel omdat het een opener gevoel geeft binnenhuis, en het het buiten gevoel meer naar binnen haalt. Ik hou ook ontzettend veel van tuinieren en buiten bezig zijn, en vond dit daarom een perfect idee. Op de website van BouwHandel heb ik een duidelijke handleiding gevonden, die duidelijk uitwijst hoe de koepel gemonteerd moet worden. Ik heb toen besloten er gelijk een aan te schaffen, en inmiddels hebben wij een veel lichter huis. Ik heb nooit spijt gehad van mijn aankoop, en ben super tevreden met het resultaat!

lichtkoepel 5