Nieuwe look van de kunststof kozijnen

Nieuwe look van de kunststof kozijnen

Eurokozijn_logoIk ben eigenlijk nooit erg dol geweest op kunststof kozijnen, tenminste niet die er jaren geleden allemaal op de markt waren, ik vond altijd dat daar geen sfeer vanaf spatte, dat dat het aangezicht van je huis geen goed deed. Hoewel ik wel wist dat het stukken vriendelijker was in het onderhoud en je je huis er zeker een opkikker mee geeft en het ook stijgt in de waarde, je investeert immers in de duurzaamheid, was dat voor mij toch niet voldoende argument om me over te halen kunststof kozijnen te nemen. En dat terwijl mijn partner het meerdere keren heeft geopperd. Ik wilde er gewoonweg niet aan. Dat veranderde toen mijn partner me laatst weer eens een website voor kunststof kozijnen liet zien en ik zeer verrast was hoe die er tegenwoordig uitzien. Er is namelijk een nieuwe techniek waarmee het uiterlijk van de kunststof kozijnen zo gevormd wordt dat ze er alsnog uitzien alsof ze van hout zijn, de zogenaamde hout verbindings look. Al mijn argumenten vervaagden bij het zien van deze kozijnen, nu zag ik het ineens wel gebeuren dat wij ook zulke kozijnen kregen. Ik vind dat een huis gewoon authenticiteit moet uitstralen, dat het er leuk oud uit moet zien, zeker als het een oud huis is, zoals het onze. Dan vind ik normaal gesproken dat je er geen eer aan doet als je er kunststof tegenaan plakt maar met deze nieuwe look vind ik het alleen maar oprecht prima!