Nieuwe sauna emmers!

sauna emmerIk heb sinds een tijdje een sauna en daar horen de sauna emmers zeker bij. Ik ben pas geleden opzoek gegaan naar een nieuwe sauna emmer omdat er in mijn oude emmer een gat zat. Het hebben van een sauna emmer is natuurlijk noodzakelijk. De sauna heeft water nodig anders komt er geen damp vrij.

Ik moest dus opzoek naar een nieuwe emmer. Voor producten voor mijn sauna ga ik eigenlijk bijna altijd naar de website van Bodyfitwebshop. Op deze website vind je namelijk alle producten die je nodig hebt voor bijvoorbeeld je zwembad, jacuzzi of sauna. Ik heb dus een sauna en als ik hier iets voor nodig heb dan ga ik standaard naar deze website. Ik heb hier al vaker producten van kwaliteit gekocht en daarom besloot ik om hier ook de sauna emmer te kopen. Ik kwam er al snel een tegen die ik perfect bij het design van mijn eigen sauna vond passen. Ik kwam de Kambala stortemmer tegen. Dit product heeft de volgende kenmerken:

 

  • Blank gelakt
  • RVS banden
  • Vlotter
  • Inhoud: 29 liter
  • geschikt voor binnenruimtes

emmer saunaBlij met mijn aankoop!sauna emmer

Ik bestelde hem meteen en na twee dagen had ik hem al in huis. Dit is iets waar Bodyfitwebshop om bekent staat. Ze zorgen ervoor dat jij je product snel in huis hebt. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld alweer genieten van mijn sauna en dit laat zien dat dit bedrijf veel over heeft voor haar klanten. De emmer ziet er trouwens leuk uit en hij werkt goed.