Nieuwe tafel op maat laten maken!

Mijn zoon heeft een lichamelijke beperking wat inhoudt dat hij het erg lastig vindt om aan een normale tafel te zitten. Doordat hij dit de afgelopen tijd wel heeft gedaan merkte ik vrij snel dat zijn concentratie weg was, dit kwam ook erg slecht terug. Hijzelf vertelde dan ook dat hij steeds last van zijn rug had, iets wat je als ouder zijnde niet horen wilt toch? Door voor hem te zoeken naar een tafel op maat hoopte ik het snel te vinden zodat hij het werk goed kan blijven uitvoeren. Hij is namelijk voor een tijd terug aangenomen bij een post bedrijf, dit doet hij dan ook met veel liefde. Echter is het zo dat als je zoon of dochter een beperking heeft dat het vrij lastig is om iemand aan het werk te houden. Dit is bij hem niet het probleem! Hij staat namelijk een uur eerder op om ervoor te zorgen dat hij op tijd op zijn werk is!

logo

Samen met de werkgever besteld

Zijn werkgever had mij namelijk van  de week gebeld. Hij had te horen gekregen dat ik voor op zijn werk een tafel op maat wilde bestellen zodat hij het werk kan blijven uitvoeren. Als reactie van mijn werkgever te horen gekregen dat hij graag dit factuur wilde voldoen! Dit vond ik onwijs van hem waardoor ik direct op het internet ben gaan zoeken en bij kindermeubilair.nl een tafel heb besteld! Ik weet in ieder geval zeker dat mijn zoon hier enorm veel plezier mee gaat beleven, hopelijk ook minder last van zijn rug.

foto52-640x427