Onze complimenten over Holland Warmte

Holland Warmte

Holland Warmte is waarover ik graag mijn complimenten geef. Wij hebben onlangs een groot probleem gehad met onze ketel. Ergens wisten wij wel dat deze toe was aan vervanging, maar wij hadden zoiets van zolang de ketel het nog doet is het goed. Maar als je opeens voor de verrassing komt te staan dat deze zijn beste tijd hebt gehad. Dan bedenk je je als eerste dat dit een hoop geld gaat kosten om een nieuwe aan te schaffen. 

Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken naar een bedrijf die lage kosten hanteert maar werkt met goede merken. Het is natuurlijk de bedoeling dat wij de aankomende (tientallen) jaren weer vooruit kunnen. Om al ons spaargeld op te maken, daar zaten wij eerlijk gezegd niet op te wachten. Toen ik de website van Holland Warmte vond, zag ik dat het mogelijk is om een energiezuinige ketel te huren. 

Holland Warmte

Bij Holland Warmte is er veel mogelijk

Telefonisch heb ik contact opgenomen met Holland Warmte. Hier kreeg ik een zeer goed advies over het huren van een ketel. De maandelijkse kosten zijn erg laag en tevens hebben wij er geen omkijken naar omdat het onderhoud hier ook bij in zit. Voor ons was dit een zeer goede oplossing en daarom hebben mijn vrouw en ik besloten om een ketel te huren.

De oude ketel heeft de monteur verwijderd en de nieuwe ketel gemonteerd. Dit is allemaal erg snel en vakkundig gegaan. Toen de nieuwe ketel werd getest, merkte ik eigenlijk al hoe snel ons huis werd verwarmd. Wat mij ook opviel, is dat de nieuwe ketel geen geluid maakt. En de energierekening? Laat die maar komen want ook daar hebben wij geen enkele zorgen meer om. Kortom, dit was een zeer goede keuze waar wij zeer content mee zijn.

Holland Warmte