Op www.dehandwerksite.nl vond ik een konijn en een beer om zelf te maken

9357_HeaderOp www.dehandwerksite.nl vond ik een konijn en een beer om zelf te maken

Mijn dochter is zwanger van haar eerste kindje. Ik word dus oma! Wat een gek idee zeg ik vind mijzelf nog zo jong. Nu deelt mijn dochter alles met mij en mag ik mee naar de volgende echo. Ik ben al druk bezig met rondkijken naar allemaal babykleertjes zodra ik in het winkel centrum loop. En nu heb ik een leuke site gevonden waar ik mijn creativiteit weer eens op kan storten. Op www.dehandwerksite.nl
Heb ik een pakket besteld waar ik zelf een konijn kan maken en deze zal vast en zeker leuk staan voor op de baby kamer. Ik heb voor dat ik de bestelling deed mijn dochter ook op de site www.dehandwerksite.nl laten kijken of zij dit wel iets vond. Want het mag natuurlijk niet achter in de kast verdwijnen plaagde ik haar. Maar gelukkig ze vond het erg leuk en attent. Daarom kon ik het ook niet laten om meteen een beer op www.dehandwerksite.nl mee te bestellen omdat ik deze ook zo mooi vond. En zo zat ik dromerig in mijn stoel te handwerken. Iets wat ik vroeger graag deed. En dit eigenlijk al jaren niet had gemist maar nu ik dit toch weer heb opgepakt zal ik dit dan ook zeker vaker gaan doen. Toen het konijn af was ben ik meteen aan de beer begonnen. Ik bedacht mij dat dit niet de enige twee zullen zijn die ik voor mijn eerste kleinkind zal maken.