Op zoek naar Fitter Leiden?

Ben jij woonachtig in Leiden of omgeving? En ben jij nog op zoek naar een goede Fitter Leiden? Dan ben je bij JH Duivenvoorden aan het juiste adres. Deze Fitter Leiden is de beste in wat hij doet.

fitter gas water

Mijn ervaring

Ik wist helemaal niet wat een fitter was, of deed. Ik heb toen mijn vriend zei dat wij er een in moesten huren gelijk gegoogeld. Wij moesten nieuwe leidingen aan laten leggen, en men zegt altijd dat dit ontzettend prijzig is. Toen besloot ik een offerte aan te vragen, en dit viel allemaal reuze mee. Ook was ik blij verrast door de klantvriendelijkheid van het personeel. Toen ze de eerste keer bij ons thuis kwamen hebben we koffie gedronken en hebben we besproken wat er moest gebeuren. Ze hebben toen gelijk een kijkje genomen om vervolgens een vervolg afspraak te maken. Voor de afspraak die daar op volgde waren ze net als de eerst afspraak op tijd, wat ik prettig en professioneel vind. Aangezien ze in feiten te vroeg waren hebben we nodig een kopje koffie gedronken en nogmaals alles doorgesproken. Toen we dit gedaan hadden, zijn ze begonnen aan het aanleggen van de leidingen. Na anderhalf uur bood ik ze een pauze aan met koffie en broodjes, waar we het weer heel gezellig hebben gehad. Toen ze na een half uur weer verder gingen was het bijna klaar, en waren mijn leidingen aangelegd. Ik ben van mening dat er geen betere fitter is, en kan JH Duivenvoorden dan ook iedereen aanraden!

fitter gas water offerte