Parket verwijderen? Zeb den Uyl helpt graag

vloercoating10Als je nieuw parket hebt gekocht voor jouw woning en dit parket graag in jouw huis wil laten leggen, moet je eerst het oude parket in huis op een professionele manier verwijderen. Het plaatsen van nieuw parket op een oude laag parket is niet mogelijk, maar het op nonchalante wijze verwijderen van een oude parketlaag is ook niet verstandig. Trek je het oude parket gewoon van de vloer af, dan kan het namelijk voorkomen dat de ondergrond beschadigt en dat je problemen krijgt bij het leggen van het nieuwe parket. Wil je zeker weten dat jouw nieuwe vloer perfect in huis komt te liggen? Kies dan voor professioneel parket verwijderen door Zeb den Uyl. Meer over de diensten van deze professional, lees je in dit artikel.

vloercoating11Op professionele wijze parket weghalen

De professionals van Zeb den Uyl zijn gespecialiseerd in het op professionele en nauwkeurige wijze verwijderen van oud parket. Hierbij wordt het parket niet zomaar van de vloer gedemonteerd, maar wordt er zo zorgvuldig mogelijk gewerkt om het parket op de juiste manier te verwijderen. Alleen door parket op de juiste manier te verwijderen, kun je er namelijk voor zorgen dat het nieuwe parket goed gelegd kan worden.

vloercoating12Eventueel mogelijk: egaliseren ondervloer

Blijkt na het verwijderen van het parket dat de ondervloer niet meer helemaal gelijk is? Dan kunnen de professionals van Zeb den Uyl deze ondervloer eenvoudig egaliseren, zodat er een vlakke vloer overblijft voor het plaatsen van het nieuwe parket.