Raamfolie is erg handig

Een tijd geleden kocht ik raamfolie aangezien ik mijn huis een nieuwe touch-up wilde geven, maar wel met een functie. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb aangezien ik geen moment spijt heb gehad van de aankoop van het raamfolie. Ik ben er helemaal blij mee en ik vind dan ook dat iedereen die geen gordijnen wil dit aan zou moeten schaffen. Het is een stuk minder prominent in je woonkamer en dat scheelt natuurlijk een heleboel.

plakhetzelf 2

Met functie

Ik ben niet van de tierlantijntjes en vind het dan ook belangrijk dat de dingen die ik in mijn woning heb een functie hebben. Ik ben zeker van mening dat je anders een veel te vol huis krijgt en wil mijn huis als een rustige omgeving zien. Ik denk dat het belangrijk is om je huis rustiger en geordend te houden en daarom heb ik voor de folies gekozen. Dit is een rustige look maar wel met functie. De raamfolies zorgen ervoor dat niemand makkelijk naar binnen kan kijken, en van binnen geven ze een beetje extra sfeer. Ik vind het erg mooi geworden en kan zeker zeggen dat ik er een moment spijt van heb gehad. Ik kan zeker iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen voor raamfolies wanneer je geen gordijnen en geen pottenkijkers wil hebben. Zeker een aanrader als je het aan mij vraagt. Ik ben van mening dat ze erg handig zijn en zeker een goed aankoop. Het kost bijna niks!

plahetzelf