Serrebouw

Serrebouw is de constructie van een serre aan huis of een vrijstaande serre. Het bestaat voor een grote deel uit glas waardoor er veel licht naar binnen komt en dit is ook de bedoeling ervan.

Een serrebouw is meestal ervoor bedoeld om het huis iets uit te breiden zonder dat er hier hoge kosten voor gemaakt hoeven te worden. De bewoners kunnen de serre gebruiken om woonkamer uit te bereiden of om er een eetkamer van de maken. Bij serrebouw zijn er veel meer opties zo is het ook mogelijk om er zelfs een slaapkamer of werkkamer van te maken. Het is maar wat de bewoners zelf willen.

Bij serrebouw is het ook mogelijk om een vrijstaande serre te laten bouwen. Ook de opties hierbij zijn oneindig. Het kan zo klein of groot als de klant het wil. De ruimte moet er natuurlijk wel zijn voor het bouwen van de serre. Een serrebouw bedrijf zal dan ook altijd komen kijken wat er allemaal mogelijk is. De opties worden dan voorgelegd en de klant kan zo een beslissing nemen.

De vormen van serres zijn ook heel verschillend en ook hierbij speelt de smaak van de bewoners zelf een grote rol. Als bestaande constructie en ruimte het toestaan kan een serre in vrijwel elke vorm worden gebouwd.