Sluit uw kiezelstenen in!

U heeft een oppervlakte voorzien van siergrind, nu wilt u het natuurlijk ook opsluiten! Dat kan doormiddel van een opsluitband of stapelblokken. De opsluitbanden worden het meest gekozen. Dit omdat het verwerken van deze banden erg eenvoudig te realiseren is. Mocht u voor een klassieke en fraaie look willen gaan? Dan kunt u er ook voor kiezen om stapelblokken toe te passen. Zowel de opsluitbanden als de stapelblokken bestelt u gewoon online op Siergrind33.nl. In het assortiment van Siergrind33 vindt u verschillende types en kleuren die u kunt toepassen.

Grind online kopen bij Siergrind33.nl. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, zijn er twee mogelijkheden met betrekking tot de aanlevering. Indien u siergrind of split besteld in big bags worden deze op pallets door middel van een elektrische pompwagen afgeleverd binnen 1-2 werkdagen. Uiteraard wordt de leverdatum van tevoren met u overlegd. Indien u graag uw siergrind, split of zwerfkeien bijvoorbeeld door middel van een kraan of los gestort wilt geleverd krijgen, is dit mogelijk bij ons. Echter levert de vrachtwagen met kraan hierdoor uw bestelling tussen de 3-5 werkdagen uit, waarbij u tevens eveneens een bericht vooraf ontvangt omtrent de leverdatum. De vrachtwagen met kraan heeft een maximale reikwijdte van 3 meter, waardoor de big bag ook bijvoorbeeld over een schutting of op een perceel getild kan worden.

 

Bestellingen kunnen op verschillende manieren geleverd worden. Als u kiest voor eenvoud en snelle afhandeling, dan kunt u het best kiezen voor iDeal, Mister Cash (België) of GiroPay (Duitsland). Indien u niet graag vooraf het bedrag wilt betalen, dan is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vraagt Siergrind33.nl een aanbetaling van 10% vooraf, en kan het restant bij levering contact of per pin worden voldaan. Er worden geen extra rembours kosten bereken. Let wel op, betalingen onder rembours worden pas verwerkt wanneer de aanbetaling is voldaan. Dit kan een aantal dag duren door banken onderling. Hoe gaat u bestellen bij Siergrind33.nl?