Soorten drie voudige stekkerdozen

3 voudige stekkerdoos

Stekkerdozen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. soorten en maten. Verschillende stekkerdozen kunnen van elkaar verschillen in groot. Stekkerdozen zijn namelijk van klein en handzaam tot aan heel groot met veel capaciteit beschikbaar. Een voorbeeld van een mooie kleine en handzame stekkerdoos is een 3 voudige stekkerdoos. Dit is een soort stekkerdoos dat 3 stopcontacten bevat. Door het handige handzame formaat zal de stekkerdoos met drie stopcontacten niet te veel ruimte nodig hebben. De mooie handzame en handige stekkerdoos komt eigenlijk altijd wel van pas. Hier kun je meer lezen over verschillende soorten 3 voudige stekkerdozen.

3 voudige stekkerdoos

Verschillende uitvoeringen stekkerdozen 

De drie voudige stekkerdozen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Wat betreft kleur kun je bijvoorbeeld kiezen uit een zwarte stekkerdoos of een witte stekkerdoos. Verder kun je ook kiezen uit verschillende modellen stekkerdozen. Sommige stekkerdozen hebben de vorm van een rechthoek en andere hebben juist meer de vorm van een ovaal. Sommige stekkerdozen worden zelfs uitgevoerd met deksels voor de stopcontacten, maar er zijn ook veel stekkerdozen die deze deksels niet hebben. Er zijn ook nog speciale bijzondere vormen van stekkerdozen. Door deze verschillende vormen is er altijd wel een stekkerdoos te vinden die goed in jouw ruimte past.

Verdere keuzes stekkerdozen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt over in welke kleur en  in welk model je het liefst een stekkerdoos met drie stopcontacten wilt aanschaffen staan er nog andere keuzes op de te wachten. Stekkerdozen zijn namelijk zowel met als zonder aan en uit schakelaar verkrijgbaar. Hierin kun je dus een keuze maken. Een andere keuze kun je maken over de kabellengte van de stekkerdoos. Kabels zijn verkrijgbaar in 1,5 meter, 3 meter en 5 meter. Er zijn zelfs ook stekkerdozen zonder kabel, op deze manier kun je de kabel zelf nog naar wens aansluiten.