Stoffen Bergen op Zoom een goede winkel

Ik was een langere tijd op zoek naar een mooie nieuwe bankbekleding en heb de juiste gevonden. Stoffen Bergen op Zoom is een winkel waar ze verschillende stoffen en materialen verkopen om meubels mee te bekleden. Stoffen Bergen op Zoom heeft mij niet alleen geholpen bij de keuze van welke stof, maar ze hebben mijn bank ook bekleed.

stoffering bergen op zoom 2

Super service

Ik ben heel erg tevreden over de goede service die mij verleent is. Toen ik ging googelen kwam ik vanzelf bij hun website terecht, en heb ik eerst een kijkje genomen op hun website. De site is duidelijk, en alle stoffen die ze in de winkel verkopen zijn op internet ook te vinden. Zo kon ik me hier eerst oriënteren en kon ik daarna een goede keuze maken waar ik geen spijt van zou krijgen. Toen ik in de winkel kwam had ik dus al een selectie waar ik nog uit moest kiezen. Ik heb toen een medewerker in de winkel om advies gevraagd en die hielp me ontzettend goed. Ik kreeg een knipstaal mee naar huis met de stoffen eraan die ik overwoog te kiezen. Zo kon ik de kleuren zien in het licht in mijn huis, de kleuren bij de bank houden en bij andere meubels in huis. Zo heb ik uiteindelijk de juiste keuze gemaakt waar ik ontzettend blij mee ben. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop, en zou het zo dankzij de super service van E.F. de Bruijn Stofferingen zo weer doen!

stoffering bergen op zoom logo