Super blij met mijn muursticker

Ik was al langere tijd op zoek naar een mooie muursticker voor in mijn slaapkamer. Ik zag vaak voorbij komen bij woonprogramma’s en bij andere dingen dat mensen een mooie quote in de vorm van een muursticker boven hun bed hadden, of op de muur. Ik wilde dit al langer hebben, en ben op zoek gegaan naar de juiste sticker.

plak het zelf 3

De beste webshop

De webshop van Plak Het Zelf is de beste webshop die ik heb kunnen vinden voor muurstickers. Ze hebben een breed assortiment aan stickers en ik ben dan ook erg blij met hoe mijn muur eruit is komen te zien. Voordat ik de sticker op wou gaan plakken was ik erg bang dat de lijm vlekken op mijn muur achter zou laten of dat ik de sticker er niet meer af zou krijgen. Toen ik de stickers op mijn muur zag bedacht ik me dat ik de sticker er ook niet af wilde hebben. Ik heb toen toch even geprobeerd om er een stukje af te pulken voor de zekerheid, en dit ging prima. De sticker zit op de juiste plek op de muur geplakt en ik ben erg blij met het resultaat.plak het zelf 4 Plak Het Zelf is zeker de beste webshop die er is voor muurstickers! Door hun brede assortiment en doordat er genoeg informatie over ieder product te vinden is, was ik breed geïnformeerd en kon ik makkelijk kiezen welke afmetingen ik wilde hebben en welke afmetingen er goed in mijn huis paste. Echt een aanrader!