Tegelimporteur Jabostone B.V.

Jabostone.; Tegel importeur & tegel groothandel met een fris assortiment topkwaliteit tegels voor een scherpe prijs. Onze prachtige en zorgvuldig samengestelde tegelcollectie uit Spanje & Italië is hierbij een primaire succesfactor. Met een uitgebreid netwerk van Spaanse en Italiaanse topkwaliteit tegelfabrieken heeft Jabostone een top tegelcollectie samengesteld: Een fris en behapbaar assortiment van 1e keus topkwaliteit tegels, die wij rechtstreeks uit Spanje en Italië importeren, met een scherpe prijs uiteraard. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen in Nederland en België. En vanuit onze locatie in Baarlo (Venlo) kunnen wij snel & efficiënt de tegels bij u / uw klant krijgen.

Wij geloven in ‘doen waar je goed in bent’. Wij zijn goed in tegelimport en hebben ons daar dan ook volledig op toegelegd. Een professionele tegelzetter maakt prachtige vloeren, een tegelshowroom helpt de klant optimaal bij de zoektocht naar een passende tegelvloer en een online retailer is goed in ‘online’. Wij ondersteunen onze klanten hier optimaal bij en dragen zorg voor een optimale tegelimport. Wij zorgen voor de producten die onze klant helpt om te doen waar hij goed in is! U hoeft zich geen zorgen te maken over het samenstellen van een goede tegelcollectie, kwaliteitscontrole, prijsafspraken, transport, etc. Dit hebben wij al voor u geregeld. U kunt vervolgens alle energie richten op het tevreden stellen van uw klant. Ook wanneer u gericht op zoek bent naar een specifieke projecttegel / tegelpartij buiten onze vaste collectie kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking? Wij gaan graag het gesprek met u aan, u bent van harte welkom in Baarlo (Venlo) waar we u graag een rondleiding geven, maar natuurlijk zijn wij ook graag bereid om bij u op locatie langs te komen. Indien gewenst nemen we meteen een mooie productenselectie mee. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor iedere ’tegelgerelateerde professional’ van toegevoegde waarde kunnen zijn; Voor de tegelzetter, de tegelshowroom, de online retailer, de stylist, architect en de projectontwikkelaar!