Terras samengesteld via www.123sierbestrating.nl

Terras samengesteld via www.123sierbestrating.nl

logo-123sierbestratingEen vriend attendeerde me op de website www.123sierbestrating.nl toen ik met hem in gesprek kwam over wat ik nou in hemelsnaam met de tuin moest beginnen. Ik heb een prachtig oud huis gekocht, ongeveer een jaar geleden, waar ik hard aan heb gezwoegd het op te knappen maar toch nog die oude, koloniaalse sfeer te behouden. De tuin is echter overwoekerd door allerlei planten en daar ben ik nog niet aan begonnen. Ik moet je toegeven dat ik het wel wat vind, zo’n tuin die helemaal vol staat met planten en bloemen, in de zomer is het een komen en gaan van bijen en vlinders en ik word echt blij van al die kleuren. Goed, er lijkt niet echt gedacht te zijn over de aanleg van de tuin maar ik moet bekennen dat ik dat chaotische wel kan waarderen. Ik kon alleen nergens echt lekker zitten in de zomer en moest nog bedenken hoe dat aan te gaan pakken. Die vriend vertelde me over deze website en dat je er allerhande mooie tegels en stenen voor in de tuin kunt bestellen, waarna ik direct even ben gaan kijken. Hij had gelijk hoor, ik vond er echt stenen die helemaal naar mijn zin waren en ben die direct gaan bestellen, ze waren namelijk ook nog eens heel voordelig! Nu ga ik een mooi bescheiden terras aanleggen in het midden van de tuin, ik heb het al helemaal uitgedacht. Daar zet ik bovendien nog eens potten met bloemen omheen en ik plaats er een leuk bankje, zodat het geheel allemaal wel natuurlijk aan blijft doen. Ik heb nu al zin in de zomer!