Tevreden over Loodgieter Tilburg

Afgelopen maand had ik problemen met mijn cv ketel. Helaas wist de loodgieter het niet te repareren. Aangezien ik ervan overtuigd was dat het op te lossen was ben ik gaan kijken voor een andere loodgieter. Na een tijdje zoeken op internet kwam ik uit bij Loodgieter Tilburg. Over het bedrijf stonden veel goede recensies. Zo stond er dat ze goed werk leveren en daarnaast ook erg voordelig zijn. Ik heb toen contact opgenomen en de situatie uitgelegd. 

gasnedTelefonisch werd ik erg professioneel te woord gestaan. Je kan duidelijk merken dat ze ervaren. Er werd vervolgens tegen mij gezegd dat ze aan het eind van de middag langs zouden komen om naar de cv ketel te kijken.

Echt een aanradersanibroyeur

De Loodgieter Tilburg levert fantastisch werk. Ze kwamen aan het eind van de middag langs en binnen een half uurtje hadden ze de cv ketel al gemaakt. Wat betreft de kosten viel het reuze mee en als je het vergeleek met overige loodgieters al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om deze loodgieter in te schakelen bij soortgelijke problemen. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.

Op de website kan je veel informatie vinden over de diensten die ze aanbieden. Aangezien er goede informatie staat bij de diensten, hoef je zelden contact op te nemen voor informatie. Daarnaast kan je te allen tijde contact opnemen, zelf voor spoed. Bekijk daarom gauw de website en laat jouw probleem oplossen.