The old world is your oyster poster

houten lijst

The old world is your oyster poster voor de Global Design Awards 2017 is een heldere en optimistische kijk op de toekomst. De schilderijlijst toont een prachtig uitzicht op de stad Florence, Italië, de thuisbasis van ’s werelds beroemdste kunst en architectuur. De poster belooft een wereld van verbondenheid, gelijkheid en meer kansen dan ooit tevoren. Dus, terwijl de poster een tijd weerspiegelt waarin sociale media nieuw waren, en we niet wisten hoe het de manier waarop we communiceren zou veranderen. We weten ook niet of dit het laatste jaar is dat we een Global Design Awards poster zien. Bedankt alvast voor het lezen!

Nieuwe wereldorde poster

De nieuwe wereldorde poster voor de Global Design Awards 2017 toont een toekomst die chaotisch en eng is op dezelfde manier als de echte wereld eng en chaotisch is. De poster toont een man met een hamer en een sikkel, die de vereniging van de twee wereldsystemen symboliseert. Deze poster is gevuld met hoop en belofte, maar tegelijkertijd laat hij ons achter met een beangstigende gedachte: Wat als de twee systemen niet samensmelten? Deze poster is optimistisch en inspirerend bedoeld, maar laat ons achter met een angstige gedachte: Wat als de twee systemen niet samensmelten? Deze poster is optimistisch en inspirerend bedoeld, maar laat ons achter met een angstige gedachte: Wat als de twee systemen niet samensmelten?

Slotwoord: een slotwoord over de ontwerp poster

Het laatste woord over de ontwerp poster is een beetje bitterzoet. Hoewel de fotolijst groot, heldere kleuren en optimistische thema’s heeft, is het ook een weerspiegeling van de staat van de industrie en de staat van de wereld. De poster weerspiegelt een tijd waarin sociale media nieuw waren, en we niet wisten hoe het de manier waarop we communiceren zou veranderen. We weten ook niet of dit het laatste jaar is dat we een Global Design Awards poster zien.