Thuisin, alles voor jouw woning

Bij Thuisin ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar PVC vloeren. Overigens heeft dit bedrijf echt alles in het assortiment wat je maar kunt vinden! Nadat ik voor het eerst een woning had gekocht ben ik overdag druk bezig met klussen. In de avond zoek ik op het internet naar een nieuwe vloer, potten verf en noem het maar op. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Thuisin. Bij het zien van het assortiment werd ik alleen maar meer enthousiaster! Ik wilde maar al te graag de winkel eens bezoeken zodat ik het met mijn eigen ogen kon bekijken.

Thuisin

Zodoende ben ik de volgende dag in de auto gestapt en heb ik dit bedrijf bezocht. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kon ik gerust rondlopen in de winkel. Als vrouw zijnde vind je alles leuk en prachtig om het in huis te hebben! Echter was ik wel van bewust dat de woning eerst af moest alvorens ik verder kon shoppen voor de decoratie. Zo zag ik in de winkel een schitterende PVC vloer. Donker van kleur en dat zal vast wel goed passen in het huis.

Door Thuisin de vloer laten leggen

Gelukkig kon ik in de winkel de maten doorgeven en de offerte op laten maken. Ik heb er wel specifiek voor gekozen om het door dit bedrijf te laten leggen. Een muur sausen kan ik wel, maar een vloer goed leggen is niet voor mij geschikt. Zodoende ben ik naar huis gereden en bij thuiskomst had ik de offerte al in mijn mail!