Traprenovatie met een perfecte uitstraling

1210De trap is één van de elementen die het meest intensief gebruikt wordt in een woning. Daarom is het belangrijk om uw trap goed te onderhouden. Niet alleen voor een mooie blijvende uitstraling, maar ook zeker voor de veiligheid.

Traprenovatie voor een verlengde levensduur

Is uw trap aan vernieuwing toe, dan is dit de ultieme oplossing. Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende houtsoorten. Maar ook vinyl is bijvoorbeeld een veel gebruikt materiaal omdat het ook geluiddempend werkt. Traprenovatie is zowel geschikt voor zowel een dichte als open trap. De zijkanten kunt u laten bekleden, maar kunnen ook geschilderd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos met een traprenovatie.

Geschikt voor elke trap
De meeste zijn mensen zijn gewend dat de trap wordt bekleed met vloerbedekking, maar de laatste jaren wordt er meer en meer gekozen voor de traprenovatie die onderhoudsvriendelijk is. Er worden mallen voor die tijd op maat gemaakt, die verlijmd worden met een speciale PU lijm. Zodra alles op de plaats is verlijmd word alles extra na gekit en geolied. U kunt dan de trap gelijk in gebruik nemen.

Waarom een traprenovatie
De mogelijkheden zijn ongekend en het is veel meer dan alleen vloerbedekking. Uiteraard is het ook veel voordeliger om voor traprenovatie te kiezen dan voor een nieuwe trap. Na de traprenovatie kan de trap intensief gebruikt worden en is er geen slijtage meer te zien. Tevens is het onderhoud minimaal. Schoonhouden is snel gedaan met een vochtige doek. Dat bespaart voor u zelf al een hoop tijd in plaats dat u deze moet stofzuigen.

In de meeste nieuwbouwhuizen is de trap ook een belangrijk deel bij binnenkomst zodat deze ook meteen aansluit bij de rest van de woning. De moderne uitstraling past dan ook helemaal bij deze tijd. De trap zal helemaal passend zijn bij de vloeren en muren binnen uw woning.