Uit welke verschillende soorten behang kan ik kiezen?

Eijffinger behang kopen

Hoe is Eijffinger ontstaan?

Het merk richt zich op interieur gerelateerde elementen. Anna Eijffinger behang kopen en haar man Theo openden hun eerste behangzaak in 1875 in de plaats Den Haag. De verkoop richtte zich in het begin op een ander soort behang, waaronder behangselpapier. Toen de vraag naar behang toenam ging het bedrijf zich richten op de verkoop van diverse en andere behangsoorten. Eijffinger is inmiddels een wereldwijd bekend en geliefd merk geworden.

Eijffinger behang kopen

Controleer je wanden

Het is goed om eerst een klein stukje behang, een zogenaamde proefstaal te gebruiken. op deze wijze kun je zien of het soort behang past bij je interieur. Door diverse proefjes te gebruiken zie je al snel welke stijl het beste bij je interieur past. Het is daarnaast een goed idee om bijvoorbeeld te starten met het behangen van een enkele muur. Vervolgens kun je uitbreiden en meerdere soorten behang met elkaar combineren. Of ga voor eenheid en kies één soort behang.

Welke soorten behang kan ik kiezen?

Er zijn diverse soorten behang verkrijgbaar. Twee bekende soorten zijn glasvezelbehang en vliesbehang. De populariteit van glasvezelbehang neemt enorm toe. Glasvezelbehang beschikt over een soort reliëf die voelbaar kan zijn. Vliesbehang is veel eenvoudiger aan te brengen. Bij vliesbehang smeer je de muur in met lijm en je kunt vanaf de rol starten met behangen. Een behangtafel is verleden tijd als je vliesbehang gebruikt.

Soorten Eijffinger behang kopen

Eijffinger behang kopen? Dat is een goede keus. Er is immers voldoende keus. Denk hierbij aan fotobehang. Fotobehang zorgt ervoor dat je unieke, maar ook standaard foto’s omtovert tot mooie kunstwerken op je wand. Beschik je over persoonlijke foto’s van een goede kwaliteit? Dit zorgt eveneens voor een uniek aspect in je woning.

Zoals gezegd zijn er veel behangsoorten met een reliëf verkrijgbaar. Deze vallen overigens vaak onder glasweefselbehang of glasvezelbehang. Er zijn meerdere structuren te koop, waaronder visgraatmotieven en behang met diverse vormen. Het geeft een stukje diepte aan je behang en muur en het realiseert daarmee ook meer diepgang in een ruimte. Luxueus behang met bijvoorbeeld gouden elementen als reliëf wordt ook vaak gezien. Dit zorgt voor een stukje elegantie en een warme sfeer.