Uitbreiding van de opdrachten nu we een schrob machine hebben

Uitbreiding van de opdrachten nu we een schrob machine hebben

 

Jaren geleden wist ik niet goed wat ik moest doen met mijn leven, was ik mijn richting even kwijt. Ik rolde van het ene in het andere baantje en dat terwijl ik toch een hoog diploma had – maar daar leek destijds niemand op te zitten wachten. Door een speling van het lot kon ik verder groeien in het schoonmaak bedrijf, daar waar ik destijds een bijbaantje had. Zij wilden nog iemand in het management team die de zakelijke kant van het bedrijf verder uit zou diepen en ze hoorden dat ik economie gestudeerd had. Ze vonden het geloof ik wel prettig niet verder te hoeven zoeken en voor mij kwam het ook goed uit een wat meer inhoudelijke baan te krijgen, het was dus een echte win win situatie voor beide partijen. Uiteindelijk vorm ik nu in mijn eentje uiteindelijk de gehele dagelijkse leiding, ben ik uitvoerend directeur. 1346054407_8655De eigenaar rust inmiddels op z’n lauweren en ik overzie de boel hier. Zo ben ik ook verantwoordelijk voor het facilitaire gedeelte van het bedrijf, om te zorgen dat iedereen de goede middelen heeft en bovendien dat we af en toe nog uitbreiden, zoals laatst met de schrob machine die we hebben aangeschaft. Nu we ook een schrob machine hebben, ontstaan er zoveel meer mogelijkheden voor ons, kunnen we bestaande klussen gaan uitbreiden en nieuwe, andersoortige klussen aannemen. Voor een eigen schrob machine neem je een kijkje op de website van ASIX Machines!