Uitstekend windscherm terras

logo (1)Laatst ben ik verhuisd naar een huis met een grote tuin. Toen heb ik besloten om een windscherm terras aan te schaffen. Ik heb altijd al gedroomd van een grote tuin met een gezellig terras, waar je met vrienden en familie tot in de late uurtjes kan genieten. Het probleem is alleen dat mijn terras op een plek ligt waar veel wind komt. Ik heb al meerdere malen geprobeerd om het terras warm te krijgen door middel van heaters, maar dat werkte niet. Toen kreeg ik van een kennis de tip om eens te kijken naar een windscherm bij Xterior. Zij zijn al jarenlang actief op het gebied van het geheel weerbestendig maken van een terras.

Wat biedt Xteriorterraswindschermen

Ik heb dus besloten om een windscherm terras aan te schaffen bij Xterior. Op de website zag ik een aantal voorbeelden en ik werd meteen enthousiast, aan hand daarvan heb ik een afspraak gemaakt. Ze weten veel van verschillende ontwerpen en materialen, ze hebben mij hier goed over ingelicht. Wat ik ook heel fijn vond is dat ze een goede prijskwaliteitsverhouding hebben, er werd ook meteen een totaalprijs opgesteld, zo kwam ik niet voor onverwachte verassingen te staan. Ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat, we zitten nu een stuk warmer en het ziet er ook stijlvol uit. windschermterras