Veilig belasten van een betonvloer

Betonnetten

Een betonvloer wordt altijd belast, je zet er meubels op of misschien wel binnen een bedrijf zware materialen. Beton kan van zichzelf niet veel hebben, plaats je geen betonnetten dan is binnen de kortste keren je vloer kapot. Maar je kunt niet zomaar ieder soort net in je betonconstructie gebruiken, niet ieder net heeft dezelfde eigenschappen betreft krachten die het op kan nemen. Een vakman moet erbij komen om uit te rekenen welke netten je nodig hebt om een veilige vloer te maken.

Betonnetten

Handig op maat te bestellen

Heb je betonnetten nodig voor je wand of vloerconstructie dan kun je die geheel op maat bestellen bij betonstaal.nl. Nadat de constructeur voor je heeft uitgerekend wat voor soort netten je nodig hebt, kunnen de netten op maat worden gemaakt. Eenvoudig kun je daarna zelf de netten leggen, er wordt namelijk een werkbeschrijving meegeleverd, hiermee is het makkelijk om zelf de netten te plaatsen. Heb je daar vragen over dan kun je ook de specialisten van de webshop raadplegen.

Betonnetten

Rekening houden met de afwerking van de vloer

Wanneer je betonnetten in de vloer gaat plaatsen is het goed om vooraf te weten waarmee je de betonnen vloer af gaat werken. Met de verkeerde netten kan je wel eens voor een nare verrassing komen te staan. Je hebt netten in twee verschillende uitvoeringen, verzinkt en de verroeste soort. De verzinkte vorm is voor vloerafwerkingen die poreus zijn zoals marmer, met een verroest net krijg je vlekken door het marmer heen. Gebruik je de verzinkte variant dan heb je hier geen problemen mee.