Vervelende geuren in uw vloerkleed

Kent u het gevoel dat het lijkt alsof uw vloerkleed vervelend ruikt, doordat misschien uw viervoeter uw bord eten heeft laten vallen in het vloerkleed? Heeft u gepoetst tot u een ons woog maar blijft u het ruiken?

Hoe kunt u het beste uw vloerkleed reinigen?

Om uw kleden grondig en uw gietvloer goed te kunnen reinigen kunt het beste de hulp in schakelen van een reiniging specialist want dit kan alleen maar grondig gebeuren met een daarvoor bestemde machine. Welke stappen gebeuren er met uw vloerkleed?

modern-preview

Kloppen

De machine zal als eerst uw vloerkleed kloppen dit gebeurt met de trommel machine waar het vloerkleed constant door geschud wordt. Hierdoor zal er zoveel mogelijk loszittend vuil verwijderd. Zoals zand, dennennaalden, rozijntjes en nog veel meer wat er in al die tijd tussen is gevallen.

Weken

De machine zal daarna het vloerkleed in een bad leggen waar sterke en chemische maar zeker geen schadelijke reinigingsmiddelen aan toe zijn gevoegd. Doordat de machine een constante stroming verzorgt van het warme water zal al het overtollige vuil losweken. Na dit proces zal uw vloerkleed gespoeld worden zodat alle resten van het reinigingsmiddel er van af worden gespoeld.

Droogkamer

Nadat uw vloerkleed heeft geweekt, gespoeld is zal deze nog klam aanvoelen, daarvoor belandt het kleed in de droogkamer. Door de blower word het vloerkleed droog geblazen, dit is het zelfde principe als de laatste stap van een auto wasstraat.

Jaren lang uw vloerkleed gebruiken?

Wilt u jaren lang gebruik maken van uw vloerkleed word het zeker aangeraden om uw vloerkleed of vloerkleden elk jaar op professionele manier te laten reinigen. Dit houd uw kleed niet alleen fris en schoon maar zo behoudt u hem ook als nieuw! Wacht hier niet te lang mee, want niet alle vuil is na lange tijd als nieuw te krijgen!